Over ons

Wij zijn Mirjam & Leonie, moeder en dochter. Wij zijn samen een webshop begonnen in januari 2022.

Voorheen Kiddoos en nu met de naam Kinderkiem ( Kiem is de geboorte van een plantje daarom KinderKIEM kleding en speelgoed vanaf de geboorte van je kindje.. Toen mijn kinderen klein waren was ik de kinderfeestjes uitgebreid aan het voorbereiden maar was er online en in de buurt nog niet veel aanbod om traktaties te kopen. Daarom ontstond ooit de droom een webshop hierin te beginnen.

Toen kwam de kans op overname van Kiddoos (nu Kinderkiem) op mijn pad en wil hiermee mijn droom waar maken. Omdat deze webshop voornamelijk kleding verkocht, ben ik nog bezig uit te zoeken waar ik exact in verder wil gaan en heb nu vooral een combinatie van kleding en speelgoed. In de toekomst wil ik meer uitbreiden met traktatie-cadeautjes en er gewoon een leuke kinderwebshop van maken met allerlei aanbod voor de kids.

We zijn een kleine webshop met misschien minder aanbod dan de grote ketens maar ik hoop het daardoor ook persoonlijker te maken.

Schroom niet om ons iets te vragen of tips te geven.

We genieten ervan en hopelijk jullie ook leuke kleding, speelgoed en cadeauartikelen aan te mogen bieden.

Mocht u een klacht of vraag hebben, dan kunt u via de e-mail info@kinderkiem.nl contact opnemen met ons. Wij zullen u dan zo snel mogelijk helpen. Voor klachten lees ook klachtenregeling.

KVK nummer 84825138

A title

Image Box text