Toont alle 4 resultaten

Your Little Miss

Your little miss haarspeldjes, haarbandjes en meer haaraccessoires voor meisjes en babour Litlle miss haarband

Your little miss is bij Kinderkiem verkrijgbaar. Ben je op zoek naar mooie haaraccessoires zoals haarclips en hoofdbanden? Kinderkiem biedt de mooie producten aan van Your Little Miss. Die zijn gespecialiseerd in haarspeldjes, hoofdbanden, Alice-bandjes en andere haaraccessoires in alle soorten, kleuren en maten. Dat wordt moeilijk kiezen!

Your Little miss haarband gebruiken niet gevaarlijk?

Een Your Little miss haarband of haarspeldje bij je pasgeboren kindje?  Heeft ze nog niet genoeg haar voor het gebruik van haarspeldjes? Of trekt ze de haarspeldjes er snel uit? Dan zou een haarbandje heel leuk kunnen staan. Vanaf wanneer je een haarband kan gaan gebruiken is helemaal afhankelijk van wat je zelf prettig vindt en hoe jouw kindje hierop reageert. Natuurlijk altijd onder toezicht en niet mee in bedje leggen. En kies voor een zachte, comfortabele stof voor de zachte hoofdhuid van de baby.Controleer de elasticiteit van de haarband. Deze moet uiteraard niet te strak zitten om het hoofdje, maar ook weer niet te los, waardoor deze snel afvalt.

Er zijn tal van Your Little miss babyhaaraccessoires of haaraccessoires voor meisjes,

Your little miss is er ook voor de wat oudere kinderen is er genoeg leuks. Zoek je voor een speciale gelegenheid zoals een bruiloft of verjaardag. De haarbanden of haarspeldjes mak miss haarbanden je kindje tot een ware Princes.

Uitverkocht
 7.95 Inclusief BTW
Aanbieding!
 6.95 Inclusief BTW
 4.50 Inclusief BTW
 7.97 Inclusief BTW
De waardering van www.kinderkiem.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 138 reviews.